head

 SDMFC on Facebook

2011. február 12.2011 február 12-én szombaton este 22 órától lesz a Savaria Depeche Mode Fan Club következő ingyenes rendezvénye, a szombathelyi PREMIER CAFÉ & PADLÁS MUSIC CLUB felső szintjén a "PADLÁS"-on.

A svéd COVENANT, és a német DE/VISION közös koncertet fognak adni hazánkban február 19-én a budapesti Szikra Cool Tour House színpadán - a magyar BLACK NAIL CABARET támogatásával. Ennek apropójából az este folyamán jobban előtérbe kerül a COVENANT zenéje, illetve már a parti felvezetése is a zenekar "In Transit" című DVD kiadványának bemutatásával kezdődik.
Ezt követően a megszokott hajnalig tartó DEPECHE MODE PARTY várja a rajongókat és a műfaj kedvelőit. A már ismert- és kevésbé ismert Depeche Mode slágerek mellett, DJ Face-X válogat a stílusrokon műfajok legjobbjaiból is.

Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel: Savaria Depeche Mode Fan Club

----

A Savaria Depeche Mode Fan Club szervezésében:
DEPECHE MODE PARTY

2011. február 12. szombat
Helyszín:
Premier Café és Padlás Music Club,
Szombathely - Fő tér / Uránia udvar

Tervezett program:
22.00: Warm Up (DVD bemutató): COVENANT "In Transit"
23.00: Depeche Mode Party ... & Synth-pop, Electro, Industrial, EBM.

DJ.: Face-X,
Info: www.sdmfc.hu

A rendezvény ingyenes!
Médiapartnerek: machinemusic.hu, freestate.hu, LD50.HU

----

A Black Head Agency felajánlott a Savaria Depeche Mode Fan Club számára "családi kedvezményes" jegyeket a február 19-én, Budapesten a Szikra Cool Tour House -ban megrendezendő DE/VISION - COVENANT közös koncetre.
A kedvezmény lényege, hogy egy normál elővételi jegy áráért (3990,- HUF) kettő darab belépőjegyet kap az igénylő abban az esetben ha lakcíme Szombathely, és a jegyet házastársával, szerelmével, szeretőjével stb. közösen veszi igénybe.
Érdeklődni, igényelni az info@sdmfc.hu címen.© Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2011-02-05 (2906 olvasás)

[ Vissza ]