head

 SDMFC on Facebook

2011. december 10.
VOYAGERS koncert


2011. december 10-én szombaton, 22 órakor kezdődik a Savaria Depeche Mode Fan Club koncerttel egybekötött aktuális rendezvénye - a szombathelyi PREMIER CAFÉ & PADLÁS MUSIC CLUB felső szintjén a "PADLÁS"-on.

Az este hangulatát ezúttal is egy olyan zenei összeállítás nyitja, melyben az EBM/industrial/electro színtér közelmúltban megjelent kiadványai lesznek bemutatva.
A zenei blokk után a fellépő a VOYAGERS zenekar lesz, akik a synthpop, electropop zenei műfajban képviseltetik magukat. Hangzásvilágukat a kevesebb több elvéhez igazodva alakítják ki és egyedi hangmintákkal, textúrákkal teszik érdekesebbé. Nemrég a német Sonic Seducer Musikmagazin munkatársai és szakmai zsűrije "Porn-Machine" c. szerzeményükkel beválasztotta a VOYAGERS-t is az első legjobb harminc előadó közé a "Battle Of The Bands" tehetségkutató versenyen.

A fellépést a hajnalig tartó ingyenes DEPECHE MODE PARTY követi, mely során a legnagyobb és legismertebb DEPECHE MODE slágerek kerülnek felelevenítésre a stílusrokon zenei műfajok legjobbjai mellett.

Az állandó italakciók, a folyamatos projektoros vetítés, és a szórakozóhely belvárosi elhelyezkedése is amellett szól hogy érdemes lesz ellátogatni mindenkinek aki a szombat estéjét tartalmas szórakozással kívánja eltölteni!

Üdvözlettel:
Savaria Depeche Mode Fan Club

----------

A Savaria Depeche Mode Fan Club szervezésében:
DEPECHE MODE PARTY

2011. december 10. szombat
Helyszín: Premier Café és Padlás Music Club,
Szombathely - Fő tér / Uránia udvar

Tervezett program:
22.00: Warm Up: "FRESH SOUNDS OF DARK ELECTRO"
23.00: Fellépő zenekar: VOYAGERS
           Belépő: 800 HUF
00.30: DEPECHE MODE PARTY ... & synth-pop, industrial, EBM.
           Belépés ingyenes!

DJ.: Mr.SZISZI,
Info: www.sdmfc.hu

Facebook event

Médiapartnerek: machinemusic.hu, freestate.hu, LD50.HU

----------

Következő rendezvény időpontja egyeztetés alatt ...


© Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2011-11-27 (2804 olvasás)

[ Vissza ]