head

 SDMFC on Facebook

2012. március 17.


A Savaria Depeche Mode Fan Club szervezésében 2012. március 17-én (szombaton) a szombathelyi PREMIER CAFÉ & PADLÁS MUSIC CLUB felső szintjén a "PADLÁS"-on ismét reggelig tartó ingyenes buli várja a DEPECHE MODE rajongókat, és a műfaj kedvelőit.

A rendezvényt 22:00-kor a Black Head Agency és a Savaria Depeche Mode Fan Club közös nyereményjátékának sorsolása nyitja. ( Az "INDUSTRIAL BOOOM - Reboot!" fesztivál köré épülő játék részletei a www.sdmfc.hu oldalon olvashatók. )  

Az este hangulatát ezúttal is a "SOUNDS OF DARK ELECTRO" zenei összeállítás alapozza, melyben az EBM/industrial/electro színtér közelmúltban megjelent újdonságai lesznek bemutatva.
23 órától a legismertebb, legnépszerűbb DEPECHE MODE slágerek mellett most is helyet kapnak majd a stílusrokon zenei műfajok hazai, és külföldi képviselői is.

A buli alatti folyamatos projektoros vetítés, állandó italakciók, és a szórakozóhely belvárosi elhelyezkedése mellett a rendezvény ingyenessége is amellett szól hogy érdemes lesz ellátogatni mindenkinek aki a szombat estéjét tartalmas szórakozással kívánja eltölteni!

Szeretettel vár mindenkit,

Üdvözlettel: Savaria Depeche Mode Fan Club

----


A Savaria Depeche Mode Fan Club szervezésében:
DEPECHE MODE PARTY

2012. március 17. szombat
Helyszín: Premier Café és Padlás Music Club,
Szombathely - Fő tér / Uránia udvar

Tervezett program:
22.00: Nyereményjáték sorsolás: "INDUSTRIAL BOOOM - Reboot!"
22.15: Warm Up: "SOUNDS OF DARK ELECTRO"
23.00: DEPECHE MODE PARTY ... & synth-pop, new wave, EBM.

FACEBOOK event

A rendezvény ingyenes, belépő nincs!

Médiapartnerek: machinemusic.hu, freestate.hu, LD50.HU


© Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2012-03-11 (5909 olvasás)

[ Vissza ]