head

Képekben ...
Dátum: 2007. február 05. hétfő, 22:47
Kösz' mindenkinek aki ott volt a szombati klubrendezvényen! Köszönet a Tripes zenekarnak a koncertért, a támogatóknak a segítségért!
A bulin készült képeket folyamatosan töltjük az oldalra fel, meg tudod őket tekinteni a Rendezvények menüpontra kattinva, vagy; itt.

 

 
 Kapcsolódó linkek

· Több hír: Hírek


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hírek:

12 órás országos DEPECHE MODE rajongói találkozó

 Parancsok


 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Re: Képekben ... (Értékelés: 1)
Szerző: medea Dátum: 2007. február 06. kedd, 23:07
(Profil | Üzenet küldése)
Szerintem elég szenya dolog másokat úgy fotózni, h esetleg tök részegek, vagy ahogy magukat teljesen átadva a zenének és a hangulatnak táncolnak... És még fel is rakni a netre...:)  Ezt leszámítva a buli nem volt rossz!Re: Képekben ... (Értékelés: 1)
Szerző: theborg Dátum: 2007. február 07. szerda, 07:58
(Profil | Üzenet küldése) http://www.unimatrixzero.hu
Hello!

Mikor a képeket feltettük, próbáltunk figyelni arra hogy a képeken szereplő embereknek ebből később semmiféle hátránya ne származzon. Ha ennek ellenére úgy érzed hogy mégiscsak kikerült ilyen fotó kérlek jelezd felénk!

Köszi az észrevételt! :-)Re: Képekben... (Értékelés: 1)
Szerző: Orsi Dátum: 2007. február 08. csütörtök, 08:05
(Profil | Üzenet küldése)
Kedves Bulizók!
Úgy érzem,mi,akik fotózunk,arra törekszünk,hogy a rendezvény remek hangulatát visszaadjuk képekben;megörökítsük a zene felemelő-felpörgető hatását,megállítsuk a múló pillanatot.
Véleményem szerint nem szégyen az,ha valaki átadja magát a zenének!Az fantasztikus érzés! :) Én,mint egyik szervező,örömmel látom,hogy egyre több ilyen önfeledten szórakozni tudó ember jön a clubba!És ha ezekről a zenétől megrészegült emberekről jó fotó készül,az adja vissza az igazi hangulatot!!!
Elnézést kérek,ha valakit megbántottam a fotózási stílusommal vagy a fenti véleményemmel!Szóljatok,és leszedjük azokat az esetleg kompromittáló képeket!Ebből ne legyen gond!
Üdvözlet minden DM-rajongónak!
OrsiRe: Képekben ... (Értékelés: 1)
Szerző: Titi Dátum: 2007. február 09. péntek, 18:38
(Profil | Üzenet küldése)
Sziasztok!Nagyon örülök,hogy ott lehettem február 3.-án a rendezvényen.Nagyon jó volt a buli és a Tripes zenekar fellépése.A közeljövőben lehetne sürübben is rendezvény,pl:havonta vagy havonta 2-szer.Szerintem sokan szeretnék,ha több lehetőség lenne minőségi jó zene hallgatására egy jó bulival összekötve.Elismerésem a szervezőknek,és a dj-knek.Nagyon jó buli volt.Re: Képekben ... (Értékelés: 1)
Szerző: theborg Dátum: 2007. február 09. péntek, 21:44
(Profil | Üzenet küldése) http://www.unimatrixzero.hu
Került fel még pár Liquid által készitett kép a buliról ...Re: Képekben ... (Értékelés: 1)
Szerző: ewok36 Dátum: 2007. február 10. szombat, 12:03
(Profil | Üzenet küldése) http://www.st3.deviantart.com
szerintem jóvoltjóvoltjóvolt!Először voltam,de nem utoljára!:)