head

Játék
Dátum: 2009. augusztus 11. kedd, 22:38

A jövő hétfőtől /aug.17/ belekezdünk egy kvíz játék sorozatba a fórumon, ahol a Depeche Mode-dal, a vele kapcsolatos személyekkel, eseményekkel kapcsolatban teszünk fel kérdéseket.

A játék célja, hogy növeljük az oldal látogatottságát, népszerűsítsük a rendezvényeinket, és A zenekart !

Azért hogy vonzóbbá tegyük a játékot, különféle nyereményekért fog indulni az aki kitölti, és e-mailben elküldi a kérdésekre adott válaszokat. Fontos megjegyezni, hogy nem csak azok a játékosok nyerhetnek akik hibátlanul kitöltik a kérdőíveket!
A nyereményekről: lesznek természetesen a rendezvényekre szóló belépők, DM pólók, DM csecsebecsék /bögre, kulcstartó, jelvények stb. stb./ melyeket a rendezvények alkalmával sorsolunk ki a kérdésekre adott válaszok beküldői között! Ami még kiemelendő, és ténylegesen nagy vonzerőt jelenthet az a fődíj: A decemberi partyn ki fogunk sorsolni a játékosok között a januári budapesti Depeche Mode koncertre egy ülőjegyet is!
A fődíj sorsoláson való részvételhez természetesen szükség van a játékokban való részvételre! 3 kvízjátékon való részvétel a feltétele annak hogy a fődíjért "indulhasson" bárki is (függetlenül attól hogy helyes választ adott-e vagy sem).

További információkat a játékról folyamatosan közlünk a fórumban, de ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van kérlek írjátok meg nekünk !

 

 
 Kapcsolódó linkek

· Több hír: Hírek


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hírek:

12 órás országos DEPECHE MODE rajongói találkozó

 Parancsok


 Nyomtatható változat Nyomtatható változat