head

Music Video Awards jelölés, évfordulók
Dátum: 2009. október 03. szombat, 22:30
Wrong videó
Nyilvánosságra hozták a jelőltek listáját a UK Music Video Awards-on. Legfontosabb hír számunkra hogy a Wrong videóját két kategóriában is jelölték a legjobbak közé! A "Best Rock Video" és a "Best Visual Effects In A Video" kategóriában fogják a klippet megmérettetni. Reméljük sikeres lesz a szereplés, akár a legjobb rock videó, akár a legjobb vizuális effekteket felvonultató videó kategóriában a klippnek. Díjátadó 2009. október 13.-án lesz az Odeon West End in Leicester Square-ben, az eredményekről beszámolunk.
 
A Broken Frame
1982. szeptember 27.-én jelenik meg, Vince Clarke nélkül, és Alan Wilder csatlakozása utána az album, mely teljesen Martin munkáját dícséri. Az album sokkal szomorúbb, mélyebb hangzású mint a Speak And Spell. Sajnos ezt a lemezt tartják a rajongók és kritikusok a legsikertelenebb lemeznek az együttes életében, és ezt az eladott példányszám is mutatja /750000/. Ennél kevesebbet, csak a Speak And Spell albumból adták el.
 
Music For The Masses
1987. szeptember 28.-án jelent meg, a mindmáig második legsikeresebb Depeche Mode album. Az 5 millió eladott példányszám, és Anglián kívül az egész világon elsöprő sikereket begyüjtő album méltán játszik hatalmas szerepet az együttes életében. Érdekesség, hogy a Black Celebration album után egy sokkal populárisabb hangzás került előtérbe, és ismét megváltozott az együttes arculata, hangzása! Magyarországon a Some Great Reward megjelenése után, egy ujabb hatalmas lökést adott a rajongóknak az album.

Jelentősebb koncertek a héten
 
1984.09.27. St. Austell, Coliseum, a Some Great Reward Tour első állomása
 
1981.09.28. Bruxelles, Disco Rouge, az első belgiumi koncert a zenekar életében
 
1981.09.29. Paris, Bains Douche, az első franciaországi koncert

1998.09.30. London, Wembley Arena, két nap alatt 150 000 rajongó, két koncerten

 

 
 Kapcsolódó linkek

· Több hír: Hírek


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hírek:

12 órás országos DEPECHE MODE rajongói találkozó

 Parancsok


 Nyomtatható változat Nyomtatható változat

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.