Változások a SDMFC működésében!
Dátum: 2009. november 29. vasárnap, 23:12
Rovat: Hírek


  Hosszas tárgyalások és egyeztetések után, Németh Attila (face-x) ismét a SDMFC csapatát erősíti. Ő kb. 20 évvel ezelőtt alapítója tagja volt az akkor induló Depeche Mode esteknek és sok-sok éven keresztül volt a házigazdája a helyi rendezvényeknek, az elmúlt pár évben pedig az egyik vezető budapesti Depeche Mode klub állandó rezidenseként tevékenykedett. Mostantól a SDMFC rendezvények egyik zenei felelőse Ő lesz. Természetesen az eddigi évek "lemezlovászai" is teret kapnak majd, de nem olyan rendszerességgel mint idáig.

  Ezúton köszönnénk meg a Végállomás Klub-nak a lehetőséget, de sajnos a közönségünk tetszését ez a helyszín sem nyerte el, ezért kénytelenek voltunk továbblépni. A decemberi rendezvényünket már Szombathely belvárosában található PREMIER BILIÁRD ÉS PADLÁS MUSIC CLUB felső szintjén, a "PADLÁS"-on tartjuk. Technikailag a mai kor követelményeinek tökéletesen megfelelő, korrekt árakkal működő, kulturált szórakozóhely vendégszeretetét reméljük sokáig elvezni fogjuk.

  A rendezvény ingyenes, belépő nincs! A mai világban semmit nem adnak ingyen, ez "csak" egy gesztus a hely tulajdonosaitól, illetve az SDMFC részéről. A működéshez -mint mindenkinek- nekünk is tőkére van szükségünk, ezért önkéntes alapon (nem kötelezően!), lehetősége van mindenkinek a rendezvényeken támogatni bennünket a bárpultnál elhelyezett "becsületkasszánál". Még egyszer hangsúlyoznánk: önkéntes, nem kötelező!

  Reméljük a sok változás mindenkinek elnyeri majd a tetszését és rengeteg remek hangulatú estén szórakozhatunk még együtt kedvenceikkel. Bárminemű észrevételt, javaslatot, építő jellegű kritikát örömmel fogadunk, hiszen a cél közös ...

"See you" - december 12. (22:00)
SDMFCA hír tulajdonosa: Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage
http://www.sdmfc.hu

A hír webcíme:
http://www.sdmfc.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=103