Tourning the Angel
Dátum: 2006. október 29. vasárnap, 21:05
Rovat: Hírek


A novemberi rendezvényünket a Depeche Mode, Tourning the Angel c. DVD -jének bemutatásával kezdjük. Érdemes felkeresni a FREESTATE.HU website-ot, ahol részletes írásokat találtok a koncertfilmről. Ahogy a készítők, és a rajongók látják.

" ... A Touring The Angel látványvilágát ezúttal is Anton Corbijn álmodta meg. A holland fotóművész az 1986-os A Question Of Time klipforgatása óta van jelen a zenekar életében és nem kis szerepe volt abban, hogy Dave-ék stílusa, megjelenése óriási divathullámot indított el annak idején. Kliprendezőként mostanában ritkábban találkozhattunk a nevével, a mindenkori színpadi tervek, illetve az elmaradhatatlan háttérvetítések azonban ismét az ő ötleteit dicsérik. A színpad első látásra ezúttal is kissé puritán, de az egykori Devotional Tour-hoz hasonló monumentalitásra már jó ideje nem számíthatunk. A hangsúly viszont továbbra is a kivetítésen van ..."


" ... Az alapkoncepció szerint a szokásos hatásvadász, egyszerű, de érzelemgazdag, lelkekre ható, művészi Anton kisfilmek vizuális élményét lendületesebbé tették a vetítésekben eddig nem alkalmazott élőképek effektezett bevágásaival. “Tiszta energia” - mondta Blue Leach, aki ezen élő felvételek háttérvetítésbe illesztésének rendezőjeként működött közre minden egyes koncerten. Kézenfekvő volt tehát, hogy az egész koncert DVD rendezésével is megbízzák. A több mint 120 fellépés után nagyon is pontos elképzelései lehettek arról, hogy mit szeretne viszontlátni a koncertfilmen. A végeredményt látni kell. ..."

A cikk folytatásához katt a www.freestate.hu oldalra!


A hír tulajdonosa: Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage
http://www.sdmfc.hu

A hír webcíme:
http://www.sdmfc.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5