Játék
Dátum: 2009. augusztus 11. kedd, 22:38
Rovat: HírekA jövő hétfőtől /aug.17/ belekezdünk egy kvíz játék sorozatba a fórumon, ahol a Depeche Mode-dal, a vele kapcsolatos személyekkel, eseményekkel kapcsolatban teszünk fel kérdéseket.

A játék célja, hogy növeljük az oldal látogatottságát, népszerűsítsük a rendezvényeinket, és A zenekart !

Azért hogy vonzóbbá tegyük a játékot, különféle nyereményekért fog indulni az aki kitölti, és e-mailben elküldi a kérdésekre adott válaszokat. Fontos megjegyezni, hogy nem csak azok a játékosok nyerhetnek akik hibátlanul kitöltik a kérdőíveket!
A nyereményekről: lesznek természetesen a rendezvényekre szóló belépők, DM pólók, DM csecsebecsék /bögre, kulcstartó, jelvények stb. stb./ melyeket a rendezvények alkalmával sorsolunk ki a kérdésekre adott válaszok beküldői között! Ami még kiemelendő, és ténylegesen nagy vonzerőt jelenthet az a fődíj: A decemberi partyn ki fogunk sorsolni a játékosok között a januári budapesti Depeche Mode koncertre egy ülőjegyet is!
A fődíj sorsoláson való részvételhez természetesen szükség van a játékokban való részvételre! 3 kvízjátékon való részvétel a feltétele annak hogy a fődíjért "indulhasson" bárki is (függetlenül attól hogy helyes választ adott-e vagy sem).

További információkat a játékról folyamatosan közlünk a fórumban, de ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van kérlek írjátok meg nekünk !

A hír tulajdonosa: Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage
http://www.sdmfc.hu

A hír webcíme:
http://www.sdmfc.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=65