"INDUSTRIAL BOOOM - REBOOT!" - nyereményjáték
Dátum: 2012. március 11. vasárnap, 23:09
Rovat: Hírek


A Black Head Agency és a Savaria Depeche Mode Fan Club közös nyereményjátéka az áprilisi "INDUSTRIAL BOOOM - REBOOT!" fesztiválra:

Április hónap végén, 27-28-29-én kerül megrendezésre a Black Head Agency szervezésében az idei "INDUSTRIAL BOOOM" fesztivál. A három napos budapesti koncertsorozaton az industrial, és az EBM. műfaj számos hazai és külföldi zenekara képviselteti magát. Csak hogy pár nevet említsünk: DECODED FEEDBACK, HAUJOBB, PROJECT PITCHFORK, SPETSNAZ, FRONT 242, CLAN OF XYMOX, IN STRICT CONFIDENCE, DIARY OF DREAMS ...
A koncertszervező felajánlásából, a Savaria Depeche Mode Fan Club márciusi rendezvényének látogatói közt kisorsolásra kerül:

- a fesztivál mindhárom napjára 2db napijegy,
- és 1db három napos bérlet.

Ha a játékban részt szeretnél venni, nincs más dolgod mint küldeni neved megjelölésével 2012. március 16. 22:00 -ig egy emailt az info@sdmfc.hu címre.
A beérkezett nevek 2012. március 17-én 22:00-kor kerülnek kisorsolásra - az aznapi SDMFC rendezvény nyitásaként - a szombathelyi PREMIER CAFÉ & PADLÁS MUSIC CLUB felső szintjén a "PADLÁS"-on. A játékban való részvétel feltétele a sorsoláson való személyes megjelenés/nyereményátvétel.

A Black Head Agency további 10db kedvezményes (a 10900 forintos ár helyett 9900 forintos áron) 3 napos bérletet is az SDMFC rendelkezésére bocsájt, melyek megvételére szintén a márciusi rendezvényen lesz lehetőség.

Az "INDUSTRIAL BOOOM - REBOOT!" fesztiválról, és a fellépő zenekarokról a machinemusic.hu oldalon részletesen olvashatsz.

Jó játékot! :)
A hír tulajdonosa: Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage
http://www.sdmfc.hu

A hír webcíme:
http://www.sdmfc.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=121